Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bu spor mutluluk veriyor

Fransız jet ski şampiyonu Frank Zapata; jet ski, snowboard, kayak ve akrobatik dalış hareketleri karışımı yeni bir spor trendi yarattı. İsmi; flyboard... İspanya ve İtalya sahillerinin gözde sporu flyboard, bu yıl futbolcuların şovlarıyla Türkiye'de de ilgi odağı oldu. Ben de huzur tatilime biraz hareket katmak için flyboard macerasına atıldım.

UÇAN BALIK OLDUM!
Flyboard sayesinde hem denizin üzerinde yürüyebildim, hem de uçabilen bir balık oldum. Tabii yunusları taklit etmeye çalışmamı da eklersek, denizin üzerinde birçok şey yapmış oluyorum. Öncelikle; ayaklarınıza geçirdiğiniz üzeri ayakkabılı board'la dengede durmak oldukça güç. Dengeyi sağlamanın ilk kuralı; dizleri kırmamak. Suyun üzerinde yürümeye çalışma heyecanıyla gerçekten pek mümkün olmuyor. Dik durduğunuz ve dengeyi sağladığınız takdirde istediğiniz kadar yükselebiliyorsunuz, Düşme kısmı biraz sıkıntılı olsa da çok eğlenceli bir aktivite. Benim maceram, kötü bir düşüş yaşanmadan sonuçlandı. Ama bu yaz gördüğünüz flyboard yapan tüm futbolculardan daha çok yükseldim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA